Log of site issues

Come here to voice your comments, concerns, and questions with the mayor and their aides!
Post Reply
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Log of site issues

Post by bookworm »

This thread is for reporting ToO problems and their times and types, so a new thread isn’t created for each one.



Today, 9:55 AM Pacific Time - 500 Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
This is different than the problem we were having over the past couple days, because that one was a hosting error. It didn’t produce a message, the site just didn’t load.
It was very brief, only a couple minutes. If it happens again this morning, please post here.
User avatar
Mimi
I love the ToO!
Posts: 1062
Joined: January 2011
Location: the edge of the world

Post by Mimi »

Something like this showed up for me this afternoon. I'm not sure if the message was exactly the same (I didn't really read it) but the beginning looks right.
Image
User avatar
Jesus' Princess
Country Girl
Country Girl
Posts: 4973
Joined: April 2011
Location: on the farm

Post by Jesus' Princess »

That happened to me around 3:00 ish.
Image
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Post by bookworm »

Please note how long it lasted, if you kept trying to load.
Sometimes it’s just a one time thing, but sometimes it lasts for quite a while.
User avatar
Mimi
I love the ToO!
Posts: 1062
Joined: January 2011
Location: the edge of the world

Post by Mimi »

It was just once for me.
Image
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Post by bookworm »

12:03 PM Pacific Time - Internal Server Error

Only happened once.
User avatar
Lee
Totally Random
Totally Random
Posts: 7404
Joined: September 2010
Location: WV

Post by Lee »

The website has been loading pages really slow lately. We have a new, fast computer and usually the pages load in about 1-2 seconds. (usually just 1! ) Now, the pages are taking around 5-6 seconds for each load. And it's just this site. Other sites are coming up immediately. :-k

EDIT: Okay, that's ironic. I got this message when trying to post this.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 [2013]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Image

\:D/
User avatar
Laura Ingalls
Half Pint
Half Pint
Posts: 11378
Joined: April 2005
Location: Suburbia

Post by Laura Ingalls »

I got that same message just a minute ago. :yes:
“Home is the nicest word there is.”
― Laura Ingalls Wilder
User avatar
Laurie
Climbing the Ladder
Posts: 13836
Joined: April 2005
Location: In front of my computer.

Post by Laurie »

Slow loading. No server messages or error messages, just extremely slow loading. I have reset my DSL and Internet browser and that did not help so I know it is not my set up.
Last edited by Laurie on Wed Mar 14, 2012 1:11 pm, edited 1 time in total.
"Kindness is like snow-It beautifies everything it covers." Kahlil Gibran
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Post by bookworm »

Loading has been slow for me too the fast few days, but I didn’t mention it because I thought it was just the school network being buggy again. It seemed to affect other sites as well, for me at least.
User avatar
Jesus' Princess
Country Girl
Country Girl
Posts: 4973
Joined: April 2011
Location: on the farm

Post by Jesus' Princess »

Loading has been super slow this morning, and I got the exact same error message that Lee mentioned a minute ago.
Image
User avatar
Laurie
Climbing the Ladder
Posts: 13836
Joined: April 2005
Location: In front of my computer.

Post by Laurie »

bookworm wrote:Loading has been slow for me too the fast few days, but I didn’t mention it because I thought it was just the school network being buggy again. It seemed to affect other sites as well, for me at least.
I have not had trouble with the other sites I go to. Until today I haven't been having trouble with this one.
"Kindness is like snow-It beautifies everything it covers." Kahlil Gibran
User avatar
Lee
Totally Random
Totally Random
Posts: 7404
Joined: September 2010
Location: WV

Post by Lee »

Goodness. I few minutes ago it took almost 40 seconds to load. :mad:

Any idea what's going on? Whatever it is, it's frustrating. :x
Image

\:D/
User avatar
Shadowpaw
Town Founder
Posts: 2777
Joined: March 2005
Location: Calgary, AB
Contact:

Post by Shadowpaw »

I have submitted a ticket to Dreamhost (my hosting provider) regarding the issues you've been experiencing here. I'll see what they have to say!

Thanks for your patience,

Shadowpaw
Image
User avatar
Laurie
Climbing the Ladder
Posts: 13836
Joined: April 2005
Location: In front of my computer.

Post by Laurie »

Shadowpaw wrote:I have submitted a ticket to Dreamhost (my hosting provider) regarding the issues you've been experiencing here. I'll see what they have to say!

Thanks for your patience,

Shadowpaw
Thank you for taking action Shadowpaw. I hope you get some quick answers.
"Kindness is like snow-It beautifies everything it covers." Kahlil Gibran
User avatar
Lee
Totally Random
Totally Random
Posts: 7404
Joined: September 2010
Location: WV

Post by Lee »

Thanks so much, Shadowpaw. \:D/
Image

\:D/
User avatar
DanP740
Trank Tank Driver
Trank Tank Driver
Posts: 6763
Joined: April 2005
Location: In my chair
Contact:

Post by DanP740 »

I've gotten a 500 or two and a general error in the past few minutes.
Image
StrongNChrist 1991-2011
Use the chatroom! It's been active for a year, and most of you are missing it.
"Every time I start banging rocks together to make a beat, I feel all guilty and I need to repent for my sinful ways. :(" - Jelly
"I actually want to see this happen... the controversy would be legendary. :o" - American Eagle
":hilarious: This ladies and gentlemen is the founding of: 'The Awkward Club!'" - Steve
"Happy birthday, big Mercy! \:D/ \:D/" - Whitty Whit
I wasn't yelling. I was talking with vehemence.
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Post by bookworm »

Just now:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 [2013]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Lasted for three reload attempts.
User avatar
Jesus' Princess
Country Girl
Country Girl
Posts: 4973
Joined: April 2011
Location: on the farm

Post by Jesus' Princess »

This is what I've been getting all afternoon, and it's been loading really slowly. (maybe 30 seconds per page?)
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 [2013]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Image
User avatar
bookworm
ToO Historian
ToO Historian
Posts: 15102
Joined: July 2006
Contact:

Post by bookworm »

I’m on a different network now, one I know works, and you’re right. Now only this site is loading slowly.
Post Reply

Return to “The Steps of City Hall”